Velkommen

Ønsker du barnehageplass? Ta kontakt med styrer Paal Christian på 46968959 for å avtale et besøk!

2 months ago
Salaby Barnehage fra Gyldendal

Her er et tips til noe foreldre og barn kan utforske sammen.

Hjemme med barnehagebarn? Vi åpner Salaby Barnehage for alle som skulle trenge det. Nå får du tilgang til alt innhold uten å måtte logge inn. Her finner du opplegg for lek og læring til både skolestarterne og de minste barna i barnehagen.

Vi holder Salaby Barnehage åpent så lenge myndighetene velger å holde barnehagene stengt.

Har du spørsmål, ta kontakt på support@gyldendal.no.

Gå til Salaby Barnehage her: https://barnehage.salaby.no/

Yiiooohaaaaa! God helg!

3 months ago

Samarbeid læres tidlig. På Marihøna ser vi både de yngste og de eldste hjelpe hverandre. Godt med både dra og dyttehjelp når bena ikke når pedalene.

3 months ago

Barna på Marihøna forbereder seg til karneval ved at de maler troll-kostyme. Stor stas å få lage selv! Vi har hatt eventyr som tema i januar og deler av februar, til stor glede for ungene.

«Lang, lang rekke...» - Hvitveisen

I barnehagen skal alle barn kunne erfare å være betydningsfulle for fellesskapet og å være i positivt samspill med barn og voksne.

3 months ago

I dag har bikuben turdag. Skog, bål og spiking😍

Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

Idag har marihøna feira samenes dag med formingsaktivitet og samisk barnetv og musikk.
Gratulerer med dagen

Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

Rammeplanen for barnehagens innhold og oppgaver sier at «Gjennom arbeid med natur, miljø og teknologi skal barnehagen bidra til at barna opplever, utforsker og eksperimenterer med naturfenomener og fysiske lover».

I dag har Hvitveisen tatt turen til storbyen og Vitensenteret for å delta på Drageshow (!) samt å se på utstilling om og med «Kroppen», som er et av våre tema i januar.
På Drageshowet fikk vi se såpebobler som aldri sprakk, en ballong som ble blåst opp av natron og ... See more

Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

I dag har Hvitveisen storkost seg på Jonettaplassen Gårdsbarnehage. Skolestartergruppa har et tett og godt samarbeid med gjengen der oppe. Fint å utvide vennekretsen sin før skolestart - og få hilse på alle de fine dyra. Ekstra stas med kaninkos! 🐰

4 months ago

Alle barna fant sin egen figur og en kort historie som de satt sammen til et lite eventyr som de dramatiserte sammen.

« 2 of 4 »